STUDIO KOZZMOZZ

 

Luchtfotografie 


Luchtfotografie is uniek in zijn soort en een hele mooie vorm van fotografie om uw project goed te presenteren.

Vooral het fotograferen van vastgoedobjecten zoals woningen, bouwlocaties of bedrijven levert verrassend doeltreffende resultaten op.
In één oogopslag kan met een luchtfoto niet alleen het object zelf fraai in beeld worden gebracht, maar ook de unieke ligging, de omgeving, het weidse uitzicht, de straat of bijvoorbeeld een verderop gelegen speeltuin of park.
Ook appartementen op de hogere verdiepingen worden op deze manier van fotograferen beter zichtbaar. Hierdoor heeft een luchtfoto een extra dimensie ten opzichte van een traditionele foto.
Met name voor makelaars, huizenverkopers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars etc. kan luchtfotografie een interessante toepassing zijn wanneer er behoefte is een pand, bouwlocatie of project volledig en in zijn omgeving te laten zien.
Bovendien krijgt een van bovenaf gefotografeerd object door het perspectief een prachtige uitstraling en valt het hierdoor extra op in promotiecampagnes.
Vanzelfsprekend help ik graag om uw ideeën te realiseren. Als u uw gegevens invult, neem ik contact met u op om u uitgebreid te informeren.

Bellen kan natuurlijk ook.

Tel: 06-33916920

Met groet,

Arnoud KosU kunt ook via de info / contactpagina op de website contact opnemen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston